1939-1945 НІКОЛИ ЗНОВУ

  З кожним роком все більше відходить у вічність тих, хто захищав для нас мир у Другій світовій. Наче свічки, згасають життя ветеранів, вдів, партизанів, дітей війни, свідків лихоліття тих буремних воєнних років, але ніколи не згасне пам'ять про безсмертний подвиг нашого народу, який дав відсіч фашистському агресору.

  З метою вшанування пам’яті тих, хто не повернувся до рідних домівок та тих, хто віддав життя заради кращого майбутнього, 8 та 9 травня людство відзначає День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні по всій Україні проходять святкові заходи з покладанням квітів до братських могил, памятників загиблим воїнам.

  9 травня голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол, голова райдержадміністрації Оксана Тарасюк, міський голова Микола Нога, представники громадськості, військовослужбовці взяли участь в урочистостях, присв’ячених тим буремним подіям, що довелося пережити українському народові.

  Святкові заходи та мітинг-реквієм відбулися біля  Меморіалу захисникам України, Вічного вогню.

  Учасники урочистих заходів, схиливши голови перед звитяжним подвигом солдата - переможця, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів.