50 сесія Шосткинської районної ради: розгляд бюджетних питань та питань охорони здоров’я

50 сесія Шосткинської районної ради:

розгляд бюджетних питань та питань охорони здоров’я

         10 липня 2015 року відбулося пленарне засідання  50 сесії Шосткинської районної ради. Головував на сесії заступник голови районної ради Віктор Долиняк.

У роботі сесії взяли участь сільські голови, заступники голови, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств та організацій району. На сесії був  присутній депутат Сумської обласної ради Олег Штогрин.

Перш ніж розпочати сесію заступник голови районної ради Віктор Долиняк виконав приємну місію – привітав депутата районної ради Ігоря Антоневича з днем народження.

В цілому до порядку денного сесії було включено 6 питань.

Першим на порядку денном було заслухано питання «Про відповідь на депутатський запит депутата районної ради Антоневича І.І. щодо несанкціонованого піщаного кар’єру  на території Івотської сільської ради». В зв’язку з тим, що приведена у відповіді райдержадміністрації інформація не задовольнила депутата районної ради Ігоря Антоневича, було прийняте рішення щодо повторного направлення депутатського запиту до райдержадміністрації.

З метою збереження доступности населення району до вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги на сесії районної ради було прийняте рішення про звернення до Шосткинської міської ради щодо надання згоди на приєднання комунального закладу «Шосткинська районна лікарня» Шосткинської районної ради Сумської області до комунального закладу «Шосткинська центральна районна лікарня».

          На сесії також був розглянутий ряд бюджетних та комунальних питань.