Депутати затвердили районний бюджет та План роботи районної ради на 2022 рік

15 грудня під головуванням очільника Шосткинської районної ради Вікторії СОКОЛ відбулося пленарне засідання  дев’ятої сесії районної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 33 депутати.

В цілому у порядку денному було включено 34 питання.

На початку засідання, голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ привітала новообраного депутата Кирила ГУЗЯ («ПП Опозиційна платформа за Життя») та вручила йому значок та посвідчення депутата районної ради.

Депутати районної ради заслухали звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2021 року. За звітний період доходна частина загального фонду районного бюджету виконана на 54,5%. До загального фонду надійшло власних та закріплених доходів 100671,37 гривень, що складає 78,9%.

На сесії було затверджено головний фінансовий документ району –  районний бюджет Шосткинського району на 2022 рік. Доходи районного бюджету Шосткинського району визначені у сумі  -1979603,00 гривень та видатки районного бюджету Шосткинського району визначені у сумі  -1979603,00 гривень.

Депутати визначили основні напрямки діяльності на наступний рік та прийняли План роботи районної ради на 2022 рік.

В ході роботи сесії депутати внесли зміни та доповнення до низки діючих районних програм і розглянули комунальні та бюджетні питання.

За ініціативи депутатів районної ради Марини ЧУДАКОВОЇ, Мирослава ЛЯШКА та Олександра МЕЛЬНИКА були прийняті звернення до державних установ щодо наслідків проведення націоналізації Приватбанку, внесення змін до податкового кодексу, щодо діяльності роботи Шосткинської районної державної адміністрації та інші.