Благодійний проект "Повернення доДому"

  10 травня 2019 року у Шосткинському Арт-центрі стартував благодійний проект "Повернення доДому" на підтримку 24-х військовополонених моряків, які 25 листопада минулого року зазнали агресивного нападу з боку російських прикордонників. Серед моряків, які й донині перебувають у полоні Російської Федерації - уроженець села Глазове Богдан Небилиця.

   Художники з різних куточків України більше двох місяців писали полотна, які й далі мандруватимуть містами України, звідки родом моряки, поки військовополонені не повернуться додому, після чого будуть їм подаровані. 
   На урочистому відкритті виставки були присутні голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк,  представники міської та  районної влади, батьки та сестри Богдана Небилиці, учнівська молодь, громадськість.Присутнім продемонстрували відеофільм з хронологією подій дня захоплення хлопців у полон. Рідні  Богдана Небилиці звернулися до всіх присутніх зі словами вдячності за підтримку в такі важкі для родини часи, а мама, Валентина Іванівна заспівала пісню, наповнену  болем від очікування сина додому…

   Експонуватиметься виставка в Шостці до 14 травня. Відвідувачі можуть придбати листівки з репродукціями картин, написати листи морякам. Виручені кошти від благодійного проекту підуть на підтримку військовополонених моряків.