День Знань у Клишківському НВК

 

2 вересня в усіх навчальних закладах України пройшли святкові заходи з нагоди Дня Знань. У 2019-2020 навчальному році до шкільних парт сядуть 1156 учнів Шосткинщини, з них 124 – першокласники.

Цього дня голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк взяв участь в урочистій лінійці в одному з найчисельніших навчальних закладів району – Клишківському навчально-виховному комплексі: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад. У новому навчальному році в Клишківському НВК буде навчатися 110 учнів та 25 дошкільнят. 12 учнів стали першокласниками. Голова районної ради Віктор Долиняк та директор Клишківського НВК Ірина Чайка привітали школярів, їхніх батьків та педагогічний колектив зі святом та побажали їм успіхів на шляху до Країни Знань.   

З метою належної підготовки до нового навчального року було оновлено матеріальну базу Клишківського НВК. Зокрема, завдяки депутатським коштам, що були надані депутатами районної ради Віктором Долиняком та Іриною Чайкою, було спрямовано 45 тис. грн.  на придбання шкільного обладнання.