Депутат Шосткинської районної ради - учасник 5-ї Всеукраїнської Спартакіади

У місті Черноморськ, що на Одещині, завершився третій етап 5-ї Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів  рад усіх рівнів.

У змаганнях взяли участь 18 команд з різних областей України. Сумщину представляла збірна у складі 24 народних обранців. Очолив команду перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль.

До складу команди увійшли депутати обласної, районних, міських, сільських, селищних рад та сільські голови з Великописарівського, Ямпільського, Білопільського, Тростянецького, Шосткинського та Недригайлівського районів.

Від Шосткинщини до складу команди увійшла депутат Шосткинської районної ради Ірина Новик, яка на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів Сумської  області, що проходила у квітні цього року, посіла перше місце в змаганнях шашкистів.  

Під час офіційного відкриття змагань спортсменів привітав народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович, міський голова Черноморська Валерій Хмельнюк, відомі спортсмени, представники областей.

Змагання тривали до 11 червня. Депутати показали свою майстерність у волейболі, настільному тенісі, футзалі, шахах та шашках.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку сумська збірна зайняла 10 місце. Найкращий результат показали тенісистка Ірина Сегида, депутат Білопільської райради (5 місце) та шахист Ігор Соломко, депутат Ямпільської райради (5 місце).

Депутат Шосткинської районної ради Ірина Новик посіла 11 місце в змаганнях з шашок.