Депутати Клишківської сільської ради розглянули бюджетні та земельні питання

20 листопада 2017 року під головуванням сільського голови Бориса Прядки відбулося засідання 23 – ї сесії Клишківської сільської ради. У роботі сесії взяв участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк.

До порядку денного сесії вносилося 7 питань.

Значна сума коштів була виділена депутатами сільської ради на покращення соціального та економічного розвитку територіальної громади. Зокрема рішенням сільської ради були внесені зміни до сільського бюджету про передачу субвенції  відділу освіти на виготовлення проектно кошторисної документації по капітальному ремонту покрівлі в Клишківському НВК. Виділені кошти на проектну документацію по встановленю камер відеоспостереження в с.Клишки, виділені кошти на придбання медичного обладнання для  Клишківської АЗПСМ. Було розглянуто та прийнято рішення з земельних питань.

Також на сесії сільської ради була затверджена Програма безоплатної правової допомоги на 2017-2018 роки, затверджений експертний висновок та кошторис робочого проекту «Капітальний ремонт ділянки автодороги 0191707 Богданівка – Собич – Клишки (по с.Клишки) Шосткинського району Сумської області».

Голова Шосткинської районної ради дав усні роз’яснення на звернення жителів територіальної громади.