Депутати затвердили план роботи районної ради на 2021 рік та заслухали звіти про виконання цільових програм

 11 лютого 2021року під головуванням голови Шосткинської районної ради Вікторії Сокол відбулося пленарне засідання четвертої сесії районної ради восьмого скликання. До порядку денного було внесено сорок питань, левова частина яких стосувалась питань комунальної власності .

 Перед  початком пленарного засідання Вікторія Сокол від імені депутатського корпусу привітала з 30 річним ювілеєм депутата районної ради Мирослава Ляшка та побажала невичерпної енергії, міцного здоров’я та всього найкращого.

 Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного сесії голова районної ради Вікторія Сокол довела до відома депутатів повідомлення про створення  депутатських фракцій політичної партії «Наш край», головою якої є Володимир Пугач,  та політичної партії  «Опозиційна платформа – За життя» на чолі з депутатом Віктором Хохловим. Таким чином на сьогоднішній день у районній раді зареєстровано чотири фракції, а саме: від політичних партій «Європейська солідарність», «За майбутнє», «Наш край» та «Опозиційна платформа – За життя».

 На пленарному засіданні депутати заслухали звіти про виконання районних бюджетів Шосткинського,Середино – Будського, Ямпільського, Глухівського  районів за 2020 рік та звіти про виконання районних цільових програм прийнятих Глухівською, Середино – Будською та Ямпільською районними радами. З даних питань було прийнято відповідні рішення.  

 Депутати обговорили питання організації особистого прийому громадян та затвердили положення про огранізацію прийому громадян та розподіл депутатів районної ради восьмого скликання по виборчих округах.

 Відповідно до статті 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» депутати заслухали та затвердили звіт голови районної ради щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради. На сесії були прийняті рішення щодо звіту про виконання плану роботи районної ради на 2020 рік та про план роботи районної ради на 2021 рік.