Депутати районної ради на спартакіаді

12 вересня на стадіоні КДЮСШ «Барса» пройшла ІІ міська спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями, депутатами районної та міської рад. Організатором заходу є громадська організація «Парітет - Шостка», керівником якої є Дмитро Васильцов, людина яка своїм прикладом показує жагу до життя та активну  життєву позицію.

Змагання відбулися з дартсу, пауерліфтингу (піднімання штанги до 65 кг, до 82,5кг, до 90 кг, до 100кг), стрільби з пневматичної зброї, естафети  4x300м.

Районну команду представляли голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк та депутати районної ради в особі, голови Шосткинської райдержадміністрації Віктора Ждамірова, першого заступника голови райдержадміністрації Ігоря Волинця, Микола Трофимець та Ігор Антоневич.

Команда районних депутатів зайняла першість в естафеті  4x300м, а депутат  Микола Трофимець показав гарний результат в стрільбі з пневматичної зброї.

За підсумками проведення спартакіади першість одержала команда міської ради, друге – збірна громадської організації «Парітет - Шостка», поступившись командам противникам  - команда районної ради зайняла почесне третє місце.