Депутати районної ради внесли зміни до складу постійних комісій та районного бюджету на 2016 рік

Депутати Шосткинської районної ради

внесли зміни до складу постійних комісій та

районного бюджету на 2016 рік

         13 січня 2016 року під головуванням очільника Шосткинської районної ради Віктора Долиняка відбулося пленарне засідання четвертої сесії районної ради сьомого скликання. На сесію були запрошені та присутні заступники голови, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники підприємств та організацій району. У роботі сесії взяли  участь 21 із 26 депутатів.

До порядку денного сесії було включено 5 питань.

У відповідності до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та з врахуванням пропозицій розпорядників бюджетних коштів депутати внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік.

Рішенням районної ради були внесені зміни до кількісного складу профільних постійних комісій. Відтепер до складу комісії з питань промисловості, транспорту, звязку, будівництва житлово-комунального господарства та підприємництва входить 5 депутатів, а до складу постійної комісії з питань бюджету фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю - 7.  Депутат районної ради Матлай І.К. був включений до складу постійної комісії  з питань охорони навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу, а депутат  Могила В.М. – до складу постійної комісії з питань бюджету фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю.

         На пленарному засіданні було розглянуто також питання оренди об’єктів комунальної власності.