Депутати Шосткинської районної ради затвердили список присяжних та внесли зміни до районного бюджету

31 березня під головуванням очільника Шосткинської районної ради Віктора Долиняка  відбулася п’ятнадцята сесія районної ради. У роботі сесії взяли участь селищний, сільський голови, заступники голови, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств та організацій району, представники засобів масової інформації.

         В цілому до порядку денного було внесено 9 питань.

         Першим на порядку денному стояло питання «Про затвердження тарифу на теплову енергію для ТОВ «Бренвель». Попередньо дане питання було розглянуто на засіданні профільної постійної комісії. У ході довготривалої дискусії депутати не дійшли згоди і рішення не було прийняте.

На підставі подання територіального управління Державної судової адміністрації України в Сумській області, відповідно до  статей 64, 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» рішенням районної ради було затверджено список присяжних Шосткинського міськрайонного суду Сумської області терміном на 3 роки в кількості 7 осіб.

         Депутати районної ради також внесли зміни до рішення Шосткинської районної ради від 21 грудня 2016 року «Про районний бюджет на 2017 рік» та розглянули низку питань комунальної власності.