До Дня Чорнобильської трагедії

Дорогі Чорнобильці!

32 роки тому сталася катастрофа, наслідки якої і досі відчуває на собі весь світ. Мирний атом на Чорнобильській АЕС вийшов з-під контролю та забрав життя і здоров’я тисяч людей.

«Чорнобильці» - це люди, які заслуговують на особливу увагу і підтримку з боку держави і суспільства. Найбільша в світі техногенна катастрофа принесла багато горя, але не зламала їхньої сили духу, патріотизму, готовності рятувати країну і її громадян від страшної загрози. З плином часу не вщухає гіркота втрат і все більш значимо, рельєфно проявляється розуміння їх самозречення і їх подвигу.

Тож схилімо голови перед світлою пам’яттю ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи, які пішли з життя, захищаючи світ від розбурханої техногенної стихії. Низько вклонімося їх побратимам, які живуть серед нас. Наш святий обов’язок – піклуватися та пам’ятати про них не лише напередодні річниці трагедії, а й щоденно. Мешканці Шосткинщини щиро вдячні кожному чорнобильцю за героїзм та самопожертву. Ми пам’ятаємо, якою ціною дісталася перемога над розбудженим атомом, цінуємо внесок кожного учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС у цю перемогу, кожного, хто захистив право співгромадян на життя.

Щиро зичимо ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, всім їх рідним і близькім міцного здоров’я, щастя та усіляких гараздів.

 

Голова Шосткинської районної ради                       Віктор Долиняк