До нового навчального року - готові

 

30 серпня 2016 року в приміщенні Воронізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені П.О.Куліша  відбулася районна конференція працівників освіти. Цей навчальний заклад був вибраний невипадково: Воронізька ЗОШ – одна з кращих на Шосткинщині.  За сумлінну працю, досягнення кращих показників у роботі та з нагоди 25-річниці незалежності України колектив школи (директор Надія Кихней) був занесений на районну Дошку пошани.

У конференції взяли участь педагоги загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів району, керівники району. З вітальним словом до своїх колег звернулася начальник відділу освіти райдержадміністрації Світлана Петренко, яка підвела підсумки роботи освітньої галузі у 2015-2016 навчальному році та означила основні напрямки роботи навчальних закладів у новому навчальному році. За результатами атестації педагогічних працівників у 2016 році кращі педагогічні працівники району були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

З нагоди 25-річниці незалежності України заступник директора з навчально-виховної роботи Миронівського навчально-виховного комплексу Михайло Солотвінський  був нагороджений ювілейною медаллю «25 років незалежності України».

Привітав з початком нового навчального року і відзначив кращих вчителів голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк. Подяки Шосткинської районної ради отримали вчитель російської мови і зарубіжної літератури Глазівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Людмила Ковбаса, заступник директора з навчально-виховної роботи Коротченківського навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів – дошкільний  навчальний  заклад Олена Михалькова, директор Клишківського навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний  навчальний  заклад Ірина Чайка.

Спортивні команди загальноосвітніх навчальних закладів, що вибороли перемогу в районній Спартакіаді школярів, отримали грамоти та кубки.