До уваги абітурієнтів!

До уваги абітурієнтів!

    У 2019 році Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСАО) здійснюватиме набір на 2019/20 навчальний рік на денну та заочну форми навчання для здобуття освітніх рівней бакалавра та магістра за спеціальностями «Економіка» (спеціалізації «Економічна кібернетика», «Прикладна статистика та аналітика»), «Облік і оподаткування» (спеціалізація «Облік, аудит і оподаткування»), «Фінанси, банківська справа і страхування» та «Менеджмент» (спеціалізація «Міжнародний менеджмент»).

    Серед столичних ВНЗ економічного профілю НАСОА вирізняється досить помірною і вигідною ціною навчання. При Академії є гуртожиток для забезпечення проживання студентів з інших міст. В НАСАО діють безкоштовні підготовчі курси, випускники яких мають преференції при зарахуванні на навчання (за інших умов).

     Інформація про спеціальності та спеціалізації, форми та вартість навчання, терміни подачі документів розміщена на сайтах НАСАО – www.nasoa.edu.ua та Головного управління статистики у Сумській області    www.sumy.ukrstat.gov.ua. Інформаційні матеріали можна отримати в Академії.

      Контактні телефони в НАСОА:

  • Черушева Г.Б. (зав.відділу профорієнтаційної роботи) – (044) 484-47-73;
  • Музиченко М.В. (зав.приймальної комісії) – (044) 484-47-78.

 

За матеріалами Управління статистики у Шосткинському районі Головного управління статистики у Сумській області.