На будівлі районної ради майорить прапор Військово - Морських сил України

  Сьогодні, 25 січня 2019 року, на адмінбудівлі Шосткинської районної ради було піднято прапор Військово – Морських сил ЗС України. Таким чином мешканці Шосткинського району висловлюють свою підтримку морякам, які потрапили до російського полону наприкінці листопада 2018 року в Азовському морі. Серед них є і наш земляк, уродженець с.Глазове Богдан Небилиця. В заході взяли участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, голова Шосткинської районної державної адміністрації Віктор Ждаміров, заступники голів та посадовці районної ради та райдержадміністрації, батько героя – моряка Павло Небилиця.

  Нагадаємо, що 25 листопада 2018 року, в районі Керченської протоки російські прикордонники застосували зброю проти корабля Військово – Морських сил ЗС України та захопили українські судна разом з екіпажами. У полоні в Росії знаходяться 24 українських моряків, серед яких командир малого броньованого артилерійського катеру «Нікополь» - наш земляк Богдан Небилиця. Незважаючи на свій молодий вік,  Богдан Небилиця встиг проявити себе як досвідчений, хоробрий військовий.  

  Український народ стурбований долею  наших моряків, що потрапили до російського полону,  та висловлює їм щиру підтримку у цей непростий для них час і сподівається на їх щонайшвидше повернення до рідної України.