Глазівська загальноосвітня школа - бути чи не бути

07 червня 2016 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк з робочим візитом побував на території Глазівської сільської ради.

Під час поїздки відвідав сільську раду, де зустрівся з сільським головою, та Глазівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Шосткинської районної ради Сумської області, де на нього чекали стурбовані директор школи, батьківський комітет, учителі та батьки.

Головним питанням було закриття їхнього освітнього закладу. Батьки звернулися до Віктора Олексійовича вивчити ситуацію, розглянути можливість функціонування учбового закладу до вирішення питань, пов’язаних з закриттям Глазівської школи: підвіз дітей і ремонт дороги «Глазове-Каліївка», визначення учбового закладу,  де будуть навчатися діти тощо.

У свою чергу голова районної ради Віктор Долиняк додав, що для надання якісних освітніх послуг у районі варто створити добре обладнані базові школи і організувати підвіз учнів до них. Але для цього, на жаль, належним чином не облаштована інфраструктура, не виділяються кошти на ремонт доріг. Тому єдиний шанс хоч якось зберегти від закриття ті школи, в яких ще є діти, – провести їх реорганізацію.

Віктор Долиняк запевнив присутніх, що депутати Шосткинської районної ради ретельно вивчать ситуацію з даного питання і остаточне рішення приймуть лише після виконання всіх вимог.