Голова районної ради на особистому прийомі в Івотській сільській раді

  Розпорядженням голови районної ради  від 20 грудня 2017 року затверджений графік прийому громадян з особистих питань керівниками Шосткинської районної ради за місцем проживання громадян на 2018 рік. Згідно затвердженого графіку 26 лютого голова районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян на території Івотської сільської ради.

  Під час прийому Віктор Долиняк відвідав Івотський навчально - виховний комплекс. В ході спілкування з керівником навчального закладу Віктор Олексійович акцентував увагу  на питаннях освітньо-виховної  роботи, стану матеріально-технічного забезпечення НВК. У 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету було проведено капітальний ремонт будівлі НВК з облашуванням внутрішнього санвузла на суму 342,31 тис.грн. 

 Не залишилася поза увагою і галузь медицини.  Віктор Долиняк відвідав Івотську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Минулого року тут було проведено заміну вхідних дверей, облаштувано пандус. Голова районної ради поспілкувався з медперсоналом щодо  стану наданя медичних послуг місцевим жителям.

 Також під час прийому голова районної ради  та сільський голова Олександр  Дуб   обговорили питання економічного і соціального розвитку населеного пункту, наповнення сільського бюджету та інші питання.