Голова районної ради Віктор Долиняк взяв участь у пленарному засіданні сесії Клишківської сільської ради

  18 жовтня 2018 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк взяв участь у пленарному засіданні сесії Клишківської сільської ради.  Головував на сесії очільник Клишківської сільської ради Борис Прядка.

  До порядку  денного сесії було внесено вісім питань.  Жвавого обговорення набуло питання «Про внесення змін до рішення сільської ради від 19.12.2017 року «Про місцевий бюджет на 2018 рік». Депутати підтримали виділення з сільського бюджету коштів на ремонт шкільних автобусів та поповнення матеріально – технічної бази Клишківського НВК, на покращення умов надання соціальних послуг територіального центру соціального обслуговування в с.Клишки . Також, виділені кошти за виготовлений проект «Капітальний ремонт ділянки автодороги О191707 Богданівка – Собич – Клишки по вул.Бойко в с.Клишки Шосткинського району Сумської області» . Депутати розглянули та  прийняли відповідні рішення по земельним питанням.

  Після сесії Клишківської сільської ради голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян . Під час прийому надійшло звернення від мешканців с.Клишки щодо оренди водних об’єктів на території Клишківської сільської ради. З даного питання головою районної ради було надано роз’яснення під час прийому.