Особистий прийом голови Шосткинської районної ради

  10 серпня  голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян на території Глазівської та Вовнянської сільських рад.

  Під час прийому  в Глазівській сільській раді до голови районної ради звернулися жителі с. Глазове, яких турбує не тільки стан автомобільної дороги в напрямку Глазове – Каліївка, а й автобусне сполучення з районним центром м.Шостка. Дані питання взяті головою районної ради під особистий контроль.

 Під час прийому у Вовнянській сільській раді до голови Шосткинської районної ради звернулася жителька с. Вовна щодо перерахунку та виплати їй пенсії як вдові ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС І категорії. Дане звернення направлено до Шосткинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України для надання відповідного роз’яснення.

 Також Віктор Долиняк відвідав Івотську амбулаторію загальної практики сімейної медицини,де триває ремонт медзакладу. Голова  районної ради поспілкувався з Івотським сільським головою Олександром Дубом , Глазівським сільським головою Павлом Небилицею та Вовнянським сільським головою Федорем Аніщенко  щодо стану підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо – зимовий період на території населених пунктів.