Хвала рукам, що пахнуть хлібом

Хвала рукам, що пахнуть хлібом:

на Шосткинщині привітали аграріїв з професійним святом

      17 листопада в адмінбудинку Шосткинської районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Шосткинщина з давніх-давен була аграрним краєм і до людей, які працюють на рідній землі, вирощують щедрі врожаї -  тут завжди особливе ставлення та велика шана.

У числі присутніх на святі були Герой Соціалістичної праці Надія Жижневська, керівники та працівники сільськогосподарських підприємств району, представники територіальних громад.  

         З професійним святом аграріїв  Шосткинщини привітав  голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк.  Кращі працівники отримали грамоти та подяки. 

          За сумлінну плідну працю, високі показники в роботі Почесною грамотою Шосткинської районної ради були нагороджені комбайнер ТОВ «Контакт-Плюс» Микола Куліченко, агроном ТОВ «Українсько – Голландська агрокомпанія»  Віталій Ворона.

         Подяки Шосткинської районної ради отримали начальник районної державної лікарні ветеринарної медицини в Шосткинському районі Микола Отришко та тракторист ТОВ «Лан» Андрій Кузьменко.

         Чудовими пісенними та хореографічними композиціями порадували гостей свята вокальні та хореографічні колективи Шосткинщини.