Клишки відзначають День Перемоги

      Клишки відзначають День Перемоги

            9 Травня керівники Шосткинської районної ради взяли участь в урочистих заходах приурочених 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

            Заступник голови районної ради Наталія Якименко  в цей день відвідала село Вовна, де привітала з Днем перемоги мешканців Вовнянської територіальної громади.

            Голова районної ради Віктор Долиняк взяв участь у мітингу – реквіємі, що відбувся біля меморіального комплексу загиблим учасникам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років у селі Клишки. З вуст голови районної ради пролунали слова подяки за бесмертний подвиг  на адресу ветеранів  та побажання їм міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, мирного неба над всією Україною. Зі словами привітання до всіх присутніх на святі звернувся сільський голова Борис Прядка та директор Клишківського НВК Ірина Чайка.

            Традиційно цього дня школярі поклали гірлянди пам’яті та квіти. Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих жителів села у Другій світовій війні.

            Мітинг приурочений 72 –й річниці Перемоги було продовжено святковим концертом, де фольклорний колектив «Сільські передзвони» Клишківського сільського будинку культури, художній колектив «Вишиванка» Шевченківського сільського клубу виконували пісні  про ті буремні  часи.

            Тож пам’ятаємо про тих, хто віддав своє життя заради майбутнього і тих,  хто захищає нас у цей складний для України час.