Миронівська територіальна громада святкувала День села

 

7 липня в с.Миронівка було, як ніколи,  багатолюдно. Так й як могло бути інакше бо у цей день жителі Миронівської територіальної громади відзначали День села. А те що цей день припадав  «на Івана Купала»  додало святу видовищності та таємничості.

На святкуванні були присутні голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, голови територіальних громад Богданівської, Собицької та Чапліївської сільських рад.

         Миронівський сільський голова Петро Федорчук  розповів односельцям про основні досягнення громади у 2017 році.  Сільський голова вручив грамоти та подарунки кращим працівникам підприємств, приватним підприємцям, активним учасникам художньої самодіяльності. Серед нагороджених був    наймолодший  житель села і також найстаріша жителька села Крупець Акименко Варвара Михайлівна, якій виповнилося 95 років. Цінними подарунками і грамотами були відзначені родини 6 кращих садиб, розташованих на території сіл Миронівка, Шкирманівка та Крупець.

Насиченою і цікавою була культурна програма свята. Із успіхом виступив народний колектив «Криниченька» Миронівського сільського будинку культури, продовжили концерт запрошені колективи сіл  Богданівка та Собич.

Святкування завершилося  дискотекою, в якій взяли участь і дорослі і малі.