Мітинг-реквієм до Дня партизанської слави

Сумщина – край бойової слави, колиска партизанського руху. У буремні роки другої світової війни партизанські загоди діяли на території Шосткинського, Ямпільського, Середино-Будського, Путивльського районів.

21 вересня в с.Остроушки відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню партизанської слави.  На мітингу були присутні ветерани війни, керівники міста та району, представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, школярі, представники громадських організацій.

Перед учасниками мітингу виступили голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, голова райдержадміністрації Віктор Ждаміров, Шосткинський міський голова Микола Нога.

Відбулося покладання вінків та квітів до братських могил воїнів, партизан, підпільників та мирних жителів, які загинули у ті трагічні дні.

Користуючись нагодою, хочемо поздоровити учасників партизанського руху, ветеранів війни з Днем партизанської слави. Хай роки вашого життя будуть довгими, хай оминають вас стороною хвороби та негаразди. Нехай ваші рідні та близькі живуть у мирі, спокої та злагоді. Зі святом вас!