На сесії Шосткинської районної ради прийнятий районний бюджет на 2016 рік

На сесії Шосткинської районної ради

прийнятий районний бюджет на 2016 рік

         30 грудня 2015 року під головуванням очільника Шосткинської районної ради Віктора Долиняка відбулося пленарне засідання третьої сесії районної ради сьомого скликання. На сесію були запрошені заступники голови, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, селищний, сільський голови, керівники підприємств та організацій району. У роботі сесії взяли  участь 23 із 26 депутатів.

На сесії районної ради був присутній перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль.  У своєму виступі він призвав  депутатів районної ради працювати відповідально та конструктивно.   

До порядку денного сесії було включено 7 питань. Одне питання щодо внесення змін до складу постійних комісій було перенесено на наступну сесію.

         На початку роботи сесії голова районної ради Віктор Долиняк зробив політичну заяву з приводу тиску керівника ТОВ «Українсько-Голандська компанія» на депутатів районної ради, які працюють на даному підприємстві.

         На пленарному засіданні було розглянуто низку бюджетних питань, а також затверджено головний фінансовий документ – районний бюджет на 2016 рік.