Нарада з питань аграрної політики

Нарада з питань

аграрної політики

 

         6 лютого 2016 року заступник голови Шосткинської районної ради Наталія Якименко разом з головою Асоціації сільгоспвиробників Шосткинського району, директором ТОВ «Контакт-плюс» Віктором Синегубом взяли  участь у нараді з питань агропромислового розвитку, яка відбулася у Сумському національному аграрному університеті. Нараду проводили голова Сумської обласної ради Семен Салатенко, народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та замельних відносин Вадим Івченко.

         На нараді обговорювалися питання підтримки малих фермерських господарств, актуальні питання роботи агропідприємств в умовах введення нового Податкового кодексу та ін.

Очільник обласної ради звернув увагу на те, що підтримка села має стати пріоритетом як у державній політиці, так і для місцевої влади. «Держава має підтримувати аграрний сектор, - вважає Семен Салатенко. – В першу чергу, такої допомоги потребують малі виробники, без яких села просто зникнуть з карти».

         У роботі наради також взяли участь депутати обласної ради, селищні, сільські голови, керівники агропромислових підприємств Сумщини.