Один день з життя Собичівської територіальної громади

 

         27 квітня 2017 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян на території Собичівської сільської ради.

         У ході прийому Віктор Долиняк відвідав заклади соціальної сфери. Зокрема, він побував у Собичівському фельдшерському пункті, дитячому садочку «Казка», Собичівському навчально-виховному комплексі.  Голова районної ради спілкувався з керівниками та працівниками цих закладів.

        Приємно відзначати, що за останні роки територія сільської ради зазнала значних змін на краще. У селі побудовано дитячий майданчик, здійснено ремонт ФП, встановлено вуличне освітлення, проводиться ремонт доріг. Силами мешканців села проведено переобладнання приміщення колишнього магазину під сільський клуб. Два роки тому в селі відкрився дитячий садок, який зараз відвідують 15 малят. При цьому сільська рада на чолі з сільським головою Віктором Романько постійно опікується питаннями благоустрою території. Так, і сьогодні сільський голова безпосередньо спостерігав за станом ремонтних робіт, що проводилися в центрі села.  А по сільській трасі просувалася спеціалізована техніка, силами якої проводився ремонт дорожнього покриття в с.Собичеве. 

         У ході спілкування з Віктором Долиняком Собичівський сільський голова поділився своїми баченнями подальшого розвитку територіальної громади.