Останній політ

  Пізно ввечері 25 вересня Україну сколихнула страшна звістка. У Харківській області, поблизу міста Чугуїв під час навчально – тренувального польоту розбився військой літак АН – 26, на борту якого перебувало 27 осіб - члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. І.М. Кожедуба.  У цій страшній трагедії обірвалися життя 26 молодих людей і лише одному доля подарувала другий шанс.

  Нажаль,серед загиблих є й наш земляк Олександр Бойко – уродженець села Богданівка Шосткинського району.Олександр був старшим з п’яти дітей у родині. Навчався у Шосткинському ліцеї – інтернаті спортивного профілю, після закінчення вступив до Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім.І.М.Кожедуба. На момент аварії літака Олександру було лише 19 років. Він марив небом та мріяв стати військовим льотчиком і захищати Україну.

  Сьогодні на центральній площі міста Шостки відбулося прощання з молодим курсантом Олександром Бойко. Шосткинська районна рада, депутатський корпус висловлює співчуття рідним та близьким загиблого, життя якого скінчилося передчасно й так трагічно.

  Схиляємо голови у жалобі…