Підведені підсумки реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ» на Шосткинщині

 

14 березня 2016 року в адмінбудинку Шосткинської районної ради відбувся форум з нагоди закінчення виконання заходів у рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ». У форумі взяли участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, керівники райдержадміністрації, координатор проекту Тамара Харченко, сільські голови.

На початку форуму керівники району привітали присутніх із успішним завершенням проектів у співпраці з ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ» в чотирьох населених пунктах району, а саме: «Енергозберігаючі заходи в НВК  (заміна віконних блоків на металопластикові)» в селах Богданівка, Клишки, Миронівка та «Покращення надання медичних послуг в АЗПСМ» (капітальний ремонт будівлі, придбання обладнання) в с. Собич. Головам громадських організацій «Богданівка-2015», «Клишки-2015», «Миронівка-2015» та «Світанок-2012», які приймали участь у реалізації проекту,  були вручені сертифікати.

У ході форуму керівники району, представники територіальних громад висловили свою зацікавленність та готовність  і в подальшому брати участь у спільному проекті Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» з метою економічного і соціального розвитку населених пунктів району.