Пленарне засідання тридцять третьої сесії

  22 листопада  в адміністративній будівлі Шосткинської районної ради відбулося пленарне засідання тридцять третьої сесії. Головував на сесії голова районної ради Віктор Долиняк.

  До порядку денного було внесено тринадцять питань.  Депутати розглянули питання щодо внесення змін до районного бюджету Шосткинського району на 2019 рік, програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки.

  Зокрема у відповідності до даних рішень були виділені кошти на виконання робіт по капітальному ремонту будівлі Миронівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини,  проведення капітального ремонту для підвищення енергоефективності Клишківського НВК (відновлення покрівлі та утеплення),  на проведення реконструкції опалювальної системи з заміною котлів Шосткинського районного будинку культури, на придбання житла дитині – сироті та інше. Гарною новиною для медичних працівників закладів охорони здоров’я району є те, що за рахунок обласної субвенції буде придбано два службових автомобілі загальною вартістю 1000000 грн.

  Також були прийняті рішення щодо внесення змін до діючих цільових програм та з питань комунальної власності.