Привітання з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

          Сьогодні, 29 жовтня, напередодні Дня автомобіліста і дорожника, що традиційно відзначається в останню неділю жовтня, голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ разом з тимчасово виконуючим обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації Віктором ГУБЕНКО привітали працівників філій «Глухівська дорожньо – експлуатаційна дільниця» ДП «Сумській облавтодор» та «Шосткинський райавтодор» з професійним святом.

         Під час урочистої зустрічі голова районної ради Вікторія СОКОЛ наголосила на важливості роботи працівників цієї галузі. Адже сучасне життя, господарська діяльність та побут кожної людини важко уявити без автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Саме від стану доріг і злагодженої роботи перевізників залежить якість і своєчасність забезпечення потреб громадян, робота підприємств та соціальної сфери.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника Подяки районної ради отримали кращі працівники філій «Глухівська дорожньо – експлуатаційна дільниця» ДП «Сумській облавтодор»: головний механік центральної бази Юрій УСТИМЕНКО, електрогазозварник Іван КОНЯЄВ та водій центральної бази Михайло ПРОДАН.

         За багаторічну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня автомобіліста та дорожника голова районної ради відзначила Подяками районної ради найкращих працівників механіка Миколу МАНЬКОВСЬКОГО, машиніста автогрейдера Сергія ПІКУЛЬОВА, водіїв Михайла ПОНИРКУ й Сергія СУВОРОВА та майстра Дмитра ЦЕЛУЙКО філії «Шосткинський райавтодор».

         Вікторія СОКОЛ побажала всім міцного здоров’я, професійних успіхів, злагоди в родинах та мирного неба над головами.