Про підготовку фахівців в Сумському національному аграрному університеті

Сумський національний аграрний університет є провідним вищим навчальним закладом України, який здійснює підготовку фахівців за 24 спеціальностями. Доводимо до вашого відома, що з 12 липня 2017 року розпочинається набір на денну та заочну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти за освітнім ступенем «Бакалавр», а з 17 липня 2017 року – на основі базової та повної вищої освіти за освітнім ступенем  «Магістр». Прийом документів триватиме для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» до 26 липня 2017 року, освітнього ступеня «Магістр» - до 31 липня 2017 року. Вступні випробування в магістратуру проводитимуться з 1 по 7 серпня 2017 року.

Звертаємо Вашу увагу на те, що особливістю цієї вступної кампанії в магістратуру є можливість за наявності вищої освіти без сертифікатів Зовнішнього незалежного оцінювання (окрім спеціальності «Право») отримати другу вищу освіту за іншою спеціальністю. При цьому термін навчання становитиме 1 рік та 4 місяці. Основним документом для проходження співбесіди та складання вступних випробувань є диплом з освітнім ступенем «Бакалавр» («Магістр», «Спеціаліст»).

Підготовка фахівців здійснюється за рахунок бюджетних коштів (за державним замовленням), а також коштів юридичних та фізичних осіб.

Загальний перелік спецаільностей та вартість навчання додоються