Про засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю

 

До відома членів постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю

 

Засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю відбудеться 23 лютого 2021 року о 10-00 годині в малому залі засідань районної ради.

Порядок денний:

- Про внесення змін до рішення Шосткинської районної ради від 24 грудня 2020 року «Про районний бюджет Шосткинського району на 2021 рік 18317200000 (код бюджету).

- Про затвердження передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Глухівської районної ради Сумської області до правонаступника Шосткинської районної ради Сумської області.

- Про затвердження передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Середино-Будської районної ради Сумської області до правонаступника Шосткинської районної ради Сумської області.

- Інші питання.