Проведено засідання постійних комісій

  18 грудня в адмінбудівлі районної ради відбулися засідання постійних комісій. Цього дня засідання провели постійні комісії районної ради: з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово – комунального господарства та підприємництва; з питань охорони  навколишнього природного середовища та агропромислового комплексу; мандатна, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту.

  До порядку денного були внесені питання, що будуть розглядатися на пленарному засіданні сесії районної ради. Зокрема, депутати уважно розглянули проект районного бюджету на 2019 рік та програми економічного і соціального розвитку на 2019 рік, заслухали звіт про виконання плану роботи районної ради на 2018 рік та розглянули план роботи районної ради на 2019 рік.  Депутати прийняли активну участь у обговоренні даних питань та внесли пропозиції до проектів рішень. Також депутати розглянули профільні питання та затвердили план роботи постійних комісій на І півріччя 2019 року.

  В рамках проведення медичної реформи, з метою впровадження нових підходів щодо організації закладів охорони здоров'я,їх фінансового забезпечення та ефективності використання бюджетних коштів профільною постійною комісією районної ради мандатною, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту було розглянуто питання «Про Програму підтримки та розвитку первинної медичної (медико - санітарної) допомоги в Шосткинському районі на 2019 рік» та внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Шосткинського районного центру первинної медичної (медико - санітарної) допомоги» Шосткинської районної ради Сумської області та інші.