Робочий візит до КЗ Сумської обласної ради "Глухівський ліцей - інтернат з посиленою військово - фізичною підготовкою"

  Сьогодні з робочим візитом на Шосткинщину завітала робоча група представників Сумської обласної державної адміністрації на чолі з заступником голови облдержадміністрації Вікторією Медвідь.

  Голова Шосткинської районної ради  Вікторія Сокол разом з делегацією відвідала комунальний заклад Сумської обласної ради «Глухівський ліцей – інтернат з посиленою військово – фізичною підготовкою».  Директор навчального закладу Ірина Терещенко ознайомила  посадовців з організацією навчального процесу, умовами проживання вихованців у ліцеї – інтернаті, провела гостей класними кімнатами та їдальнею. Під час обговорення проблемних питань закладу директор в першу чергу звернула увагу на ремонт даху, заміну кухонного обладнання та придбання штучного покриття для футбольного майданчику.

  Делегація разом з головою районної ради Вікторією Сокол  мали чудову можливість привітати учнів з закінченням начального року та Днем захисту дітей. На адресу школярів прозвучали теплі слова привітання, побажання  та були вручені  подарунки.