Робоча поїздка керівництва району до с.Клишки

  Сьогодні 10 січня 2020 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк  відвідав обєкти соціальної сфери Клишківської сільської ради. Разом з головою райдержадміністрації Віктором Ждаміровим та Клишквіським сільським головою Борисом Прядкою було проконтрольовано обсяг виконаних робіт у Клишківському сільському будинку культури та Клишківському навчально – виховному комплексі.

  Сільський голова Борис Прядка розповів, що в ході ремонтних робіт у закладі культури відновлено танцювальну залу, глядацьку, гримерну, кімнати для проведення гурткової роботи. Повністю замінено електромережу та теплопостачання, підлогу та стелю, вікна, проведено утеплення стін.

  У 2019 році було проведено капітальний ремонт  Клишківського навчально – виховного комплексу. Даний ремонт передбачав  відновлення покрівлі та утеплення і реалізувався за кошти Фонду регіонального розвитку. Через те, що протягом двох років у закладі протікав дах, пошкоджено стелю та стіни, в  окремих класних кімнатах на першому і другому поверсі та частина коридору потребують наразі капітального ремонту. Сьогодні у школі навчається 111 дітей, закрити ці кабінети не можна в жодному разі. Тому постає питання проведеня капітального ремонту приміщень.

  Очільники району разом з директором Клишківського навчально – виховного комплексу Іриною Чайкою обговорили ситуацію, що склалася, і шляхи її вирішення.