Шосткинська районна ветеранська організації відзначила свій ювілей

 

         22 березня 2017 року у великій залі Шосткинської районної ради відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці створення   районної організації ветеранів.

        В урочистостях взяли участь голови організацій ветеранів селищної, сільських рад району, очільники територіальних громад, представники громадських організацій міста та району.

        На початку урочистостей виступила голова районної організації ветеранів Надія Філон. Зі словами подяки вона згадала про тих, хто очолював районну організацію ветеранів на протязі 30-річного її існування. Надія Федорівна  побажала успіхів у справах та міцного здоров’я членам більш ніж 5-тисячної районної ветеранської організації і вручила подяки ветеранам.

        З привітальним словом до присутніх звернулися керівники району - голова районної ради Віктор Долиняк, голова райдержадміністрації Віктор Ждаміров, та представники громадських організацій.

        Багато позитивних емоцій у присутніх на святі викликали виступи творчих колективів району. Солісти вокального колективу «Вербиченька» Ображіївського сільського клубу  під час свого виступу перейшли, як то кажуть,  від слів до справи – спочатку заспівали запальну пісню «Вареники», а потім ще й пригостили ветеранів смачними варениками.