Сільська медицина з сучасним обладнанням

25 липня 2016 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк провів особистий прийом громадян на території Собицької сільської ради.

Голова  районної ради спілкувався з Собицьким сільським головою з актуальних питань розвитку та життєдіяльності територіальної громади також  обговорювали питання утворення  об’єднаних територіальних громад.

Віктор Олексійович відвідав Собицьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де в рамках програми «Покращення надання медичних послуг в АЗПСМ с. Собич. Капітальний ремонт будівлі, придбання обладнання»  було здійснено ряд заходів за кошти Європейського Союзу та Програми розвитку ООН  в Україні, Собицької сільської ради та ГО «Світанок – 2012».

Для  Собицької АЗПСМ  придбане нове сучасне медичне обладнання. Мешканці села в цілому задовольні станом медичного обслуговування, але на сьогодні для Собицької громади постала нагальна потреба у сімейному лікарі.  

Під час проведення особистого прийому на території Собицької сільської ради до Віктора Долиняка  також звертались з питання ремонту дороги у напрямку с.Богданівка – с.Собич.

На всі порушені питання мешканці громади отримали відповіді та роз’яснення.

Працівниками виконавчого апарату Шосткинської районної ради була надана інформаційно-методична допомога секретарю Собицької сільської ради з питань ведення  діловодства.