Святкування Дня села Ковтунове

  День села – це свято, яке єднає всіх жителів населеного пункту в одне ціле. 14 жовтня 2018 року в приміщенні Ковтунівського сільського будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня села Ковтунове.  Зі словами привітання до своїх односельчан звернулася сільський голова Ніна Стрюк, яка подякувала громаді за спільну роботу та небайдужість у розв’язанні місцевих проблем .

 Розділити радісну мить на свято завітали почесні гості – голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, голова Шосткинської районної державної адміністрації Віктор Ждаміров, помічник народного депутата України Ігоря Молотка Світлана Назаренко.

  Щирі слова привітання та найкращі побажання прозвучали з уст голови Шосткинської районної ради Віктора Долиняка. За сумлінну працю, активну громадську позицію, значний внесок у соціально – економічний розвиток Ковтунівської сільської ради Подяку Шосткинської районної ради оголошено: вчителю фізики та інформатики Ковтунівського навчально – виховного комплексу: загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Володимиру Мірошниченку та  депутату Ковтунівської сільської ради Олені Забілі.

  На святі всі присутні могли помилуватися виставкою народних умільців, де були представлені вишиті рушники та ікони, плетені вироби, картини намальовані місцевими художниками, вироби з дерева та багато іншого.

  Гарного настрою додали виступи вокального колективу «Мелодія» та аматорів художньої сцени Шосткинщини. Наймолодші учасники свята отримали позитивні емоції від атракціонів.