Урочистості з нагоди Дня державного службовця

  23 червня своє професійне свято святкують державні службовці України.

  Цього дня в приміщенні Шосткинської районної державної адміністрації  відбулись урочисті заходи, участь у яких взяла голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол.

  В день державної служби голова районної ради привітала присутніх зі святом та відмітила, що державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншої – несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Вікторія Сокол  висловила найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району і разом з усіма гілками влади втілюють у життя покладені на них завдання та  побажала усім присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу і нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

  У цей день, Подяками Шосткинської районної ради за високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків було відзначено кращих працівників Шосткинської районної державної адміністрації: Лідію Юдицьку - начальника архівного відділу та Ірину Пуцко - головного спеціаліста архівного відділу.

  Святкову атмосферу події забезпечували творчі колективи будинку культури.