Святкування дня селища та дня молоді

   27 червня в селищі Свеса Шосткинського району відбулися урочистості з нагоди подвійного свята Дня селища та Дня Молоді.
  Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу. Цього дня Свеса, як завжди, радо зустрічає гостей.
 Свято розпочалось із розважальної програми, гарну атмосферу свята подарували кращі колективи громади. Також працюв ярмарок, на якому кожен охочий мав змогу придбати сувенір, на згадку про це свято.
  З теплими словами до своїх односельців звернувся Свеський селищний голова Сергій КИРКАЧ та подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе та у свої можливості.
  У цей день на свято завітала голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ, привітала усіх присутніх та підкреслила, що як людина, так і кожне, село та селище мають свою назву, своє життя, свою культуру, свій початок, свою історію, та побажала всім присутнім міцного здоров’я та процвітання селища Свеса.