Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

  7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування –  професійне свято всіх тих, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси в місцевих радах.

  Напередодні свята в адмінбудівлі Шосткинської районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. В числі запрошених - селищний, сільські голови, працівники органів місцевого самоврядування, депутати районної ради. Почесними гостями були очільники районної, селищної та сільських рад  минулих скликань.

  Голова районної ради Віктор Долиняк звернувся до присутніх зі словами привітань та подяки за плідну працю та вручив відзнаки районної ради. За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у вирішення питань соціально – економічного розвитку територіальної громади та з  нагоди Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами Шосткинської районної ради нагороджені Ольга Захарченко – Богданівський сільський голова та Алла Ходькова – секретар Коротченківської сільської ради. Подяками Шосткинської районної ради до Дня місцевого самоврядування відзначені: Олена Андрущенко – секретар Тиманівської сільської ради,Наталія Євменова – спеціаліст з розвитку особистих селянських господарств та земельних відносин Івотської сільської ради, Людмила Закроєць – головний бухгалтер  Ображіївської сільської ради, Василь Кіктьов – Чапліївський сільський голова, Петро Федорчук – Миронівський сільський голова.  

  Під гучні оплески присутніх в залі гостей на сцену були запрошені ветерани органів місцевого самоврядування. Зі словами привітання до колег звернувся колишній заступник голови районної ради Віталій Перелука. Святковий концерт підготували солісти та юні учасники хореографічного колективу «Дарунок».