Постійні комісії районної ради розглянули проекти рішень чергової сесії

  27 листопада в адмінбудівлі Шосткинської районої ради  відбулося засідання постійних комісій районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово – комунального господарства та підприємництва та  з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю.

  На засіданнях постійних комісій були попередньо розглянуті питання, які вносяться на розгляд чергової сесії та інші питання, відповідно до плану роботи кожної профільної комісії. Депутати заслухали звіт голови Шосткинської районної ради Віктора Долиняка про  свою діяльність. Голова районної ради відповів на низку запитань депутатів, зокрема, щодо утримання адмінбудинку районної ради та здійснення депутатами своїх повноважень.

  Також кожна постійна комісія на своєму засіданні розглянула профільні питання.

  На розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю були внесені питання, які стосувалися змін до районних цільових  програм, що перебувають на контролі комісії, заслухано звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року, комунальні питання. Жваве обговорення викликало питання про оптимізацію та реорганізацію структурних підрозділів комунального закладу «Шосткинський районний центр первинної медичної (медико – санітарної) допомоги» Шосткинської районної ради Сумської області. Це дуже не просте і болюче питання, бо воно торкається всіх верств населення району і тому депутати постійної комісії виважено підійшли до розгляду даного питання.

  Постійна комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово – комунального господарства та підприємництва також розглянула питання про хід виконання програми підтримки малого та середнього підприємництва в Шосткинському районі на 2017 – 2020 роки та підтримали проект рішення щодо внесення змін до цієї програми.