Відбулась нарада щодо святкування 30-річчя Незалежності України в с. Підопригори

   11 серпня у Шосткинській районній державній адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Оксани ТАРАСЮК відбулася нарада за участю голови районної ради Вікторії СОКОЛ, заступника Шосткинського міського голови Марини ХАРЛАМОВОЇ, директора «Інституту луб'яних культур НААН» Сергія ТКАЧЕНКА, директора Національного заповідника «Глухів» Ірини МОШИК, директора Національного природного парку «Десняно-Старогутський» Сергія КУБРАКОВА, заступника Національного природного парку «Десняно-Старогутський» Галини СТЕПАНЕНКО, заступника директора ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» Любові КАРАСЬ та представників бізнесу.

   В ході наради було розглянуто питання щодо участі територіальних громад Шосткинського району у святкуванні Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності України 20 серпня у Сумській області в селі Підопригори, що на Лебединщині, де просто неба традиційно безкоштовно пройде масштабний мистецький фестиваль.

   У рамках святкування  передбачені виступи артистів Сумщини і популярних українських виконавців та колективів, у тому числі планується виступ студії «Квартал-95». Також будуть представлені туристичні маршрути, розваги для дорослих та дітей. Гості фестивалю зможуть побачити та придбати ексклюзивні вироби майстрів народної творчості, скуштувати смачні справи, взяти участь у різноманітних конкурсах і козацьких розвагах.

   Дістатися місця проведення фестивалю буде можливо на спеціально-організованих автобусах.