Відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії районної ради

 12 вересня в адмінбудівлі Шосткинської районної ради відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії районної ради. Головував на сесії очільник районної ради Віктор Долиняк.

 До порядку денного було внесено двадцять три питання.

 Голова районної ради Віктор Долиняк довів до відома депутатів роз’яснення, надане Міністерством аграрної політики України щодо ситуації на ринку закупівлі молока у населення. На сесії було заслухано  інформації на депутатські запити депутата районної ради Мухоброда О.М. щодо проведення капітального ремонту ділянок автодороги Богданівка – Собич та депутата районної ради Ковальової А.С. про роботу ДП «Шосткинське лісове господарство» та ДП «Шосткинський агролісгосп».

 Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2018 року та звіт постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю.

 Начальник Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області Валерій Строкач проінформував  про стан законності на території Шосткинського району. На розгляд сесії районної ради були внесені питання про стан надання медичних послуг пільговій категорії населення,  про стан підготовки підприємств, організацій до роботи в осінньо – зимовий період. У ході розгляду на сесії питання про стан поводження з відходами на території Шосткинського району,зокрема було зазначено, що більшість сільських рад району не здійснюють вивезення твердих побутових відходів з підпорядкованих територій, що негативно впливає на стан навколишнього середовища. З даних питань депутатами районної ради були прийняті відповідні рішення.

 На сесії районної ради були внесені зміни до цільових районних програм та затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих на території Клишківської, Вовнянської, Миронівської, Собицької, Чапліївської сільських рад  та Воронізької селищної ради.