Виїзна нарада на Шосткинщині

Виїзна нарада на Шосткинщині

                10 лютого 2016 року голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк взяв участь у регіональній нараді, яку проводили радник голови Сумської облдержадміністрації Ігор Гец, заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олег Кривцов, заступник начальника управління ЖКГ облдержадміністрації Юрій Янишевський.

На нараді було  розглянуто низку важливих питань життєдіяльності територіальних громад. Зокрема, було звернуто увагу на необхідність розробки містобудівної документації, оптимізації водопостачання,  водовідведення та санітарного очищення населених пунктів. На нараді також було розглянуто питання щодо вивільнення ансамблю Гамаліївського Харлампіївського монастиря, який вже на протязі 55 років знаходиться на території    Шосткинської виправної колонії УДДУПВП у Сумській області № 66.

В обговоренні питань наради взяли участь голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, в.о.голови Шосткинської райдерж-адміністрації Віктор Ждаміров, Шосткинський міський голова Микола Нога, в.о. голови Середино-Будської райдержадміністрації Микола Грибачов та в.о.голови  Ямпільської райдержадміністрації Ірина Панченко.