Виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

 

Голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк взяв участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, яке відбулося 04 червня 2016 року у м. Шостка.

Народні депутати України та учасники виїзного засідання парламентського Комітету з питань бюджету обговорили ряд актуальних питань щодо розвитку місцевих бюджетів в умовах бюджетної децентралізації; питання екологічної безпеки та виділення з державного бюджету коштів на вивезення з території м.Шостка та Шосткинського району і знешкодження особливо небезпечних пестицидів; фінансового забезпечення дорожнього господарства та залізничне сполучення; дислокації військових формувань на території району та забезпечення житлом військовослужбовців.

Голова Комітету з питань бюджету Андрій Павелко зазначив, що виїзні засідання стали традиційними і є ефективними, адже подібні зустрічі допомагають вирішувати нагальні проблеми територій. Завдяки такому формату не потрібно нічого доповідати у листах і обґрунтовувати важливість того чи іншого питання. Члени Комітету на власні очі побачили картину і оцінили ситуацію. Тож виїзні засідання гості з Києва назвали прямим контактом з Урядом та найкоротшим шляхом до розвитку територій.