Виставковий зал для юних художників Шосткинщини

 

 

         11 лютого 2016 року  у Воронізькій дитячий музичній школі, що на Шосткинщині, відбулося відкриття виставкового залу.    Відтепер юні вихованці школи матимуть можливість виставляти свої творчі доробки у світлому просторому приміщенні, а вчителі - проводити тут уроки, екскурсії та різноманітні заходи. Цієї події вороніжці  чекали вже давно і аби вона швидше здійснилася були виділені кошти з районного бюджету, значну допомогу надав керівник ТОВ «Контакт-плюс» Віктор Синегуб, а юні таланти підготували свої кращі роботи.

Зі словами привітань та з подарунками до педагогів та вихованців школи завітав голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк.

Дебютна виставка робіт, що відбулася у день відкриття залу, мала назву «Вікнами в дитинство». На ній були представлені картини випускників школи різної тематики: натюрморти, пейзажі, портрети. Першими відвідувачами виставки стали учні шкіл, посадовці районної ради та районної державної адміністрації, члени громадської організації «Жіночий клуб «Відрада», мешканці селища.   

Хочеться побажати юним художникам Шосткинщини нових творчих успіхів та натхнення, а всіх поціновувачів мистецтва запрошуємо до виставкового залу.