З Днем народження, моє рідне село!

12 вересня 2016 року День села Пирогівка  зібрав сторожан і гостей на святкування. Зранку біля будівлі клубу вже лунала музика, працювали заклади торгівлі та надувні атракціони для малечі.

Святковий концерт, що почався пізніше, додав настрою і об’єднав ще більше жителів села: від старого до малого. Урочисту частину відкрила Богданівський сільський голова Ольга Захарченко, яка щиро привітала односельців та гостей з Днем села, вручила цінні подарунки батькам новонароджених, вшанувала односельців-старожилів, подружжя, які  півстоліття торують нелегку життєву стежину разом із "золотим” весіллям, вручила подяки односельцям, які добросовісно трудяться на благо місцевої громади та учасникам художньої самодіяльності. За постійну допомогу у вирішенні нагальних для села питань нагородила грамотами сільгоспвиробників.

До привітань приєдналися голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк та заступник голови Шосткинської районної державної адміністрації Сергій Ільєнко.

Мистецьку частину свята представляли виставки яскравих вишиванок, картин. Бажаючі смакували гарбузовою кашею, рибною юшкою та шашликами від місцевих підприємців; малеча ж розважалася на атракціонах, пригощалася солодкою ватою і морозивом.

Та на цьому свято не скінчилося – на жителів села і гостей чекав святковий концерт «З Днем народження, моє рідне село!»