Змагаються депутати

 

У спортсменів та спортивних вболівальників Сумщини – «гаряча» пора. І як  може бути інакше, адже у ці дні відбувається Всеукраїнська спартакіада між депутатами усіх рівнів Сумської області. 

         У змаганнях, що проходять у легкоатлетичному манежі СумДУ  17 та 18 травня, беруть участь 19 збірних команд Сумщини, у складі яких налічується 300  учасників. Народні обранці змагатимуться за першість у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

Зі словами привітань до депутатів-спортсменів звернулися перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль, заступник голови обласної ради Тетяна Головко, ректор СумДУ Анатолій Васильєв, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Дмитро Лантушенко, олімпійська чемпіонка, голова обласної організації НОК Олена Петрова.

17 травня  були визначені перші переможці серед жінок у настільному тенісі та шахах. Кращою в настільному тенісі стала представниця Роменського району Ірина Сегеда, а у шахах – депутат з Ямпільщини Ірина Панченко. Учасник команди Шосткинщини, депутат Шосткинської районної ради Ірина Новик посіла третє місце у змаганнях по шахах.

Остаточні результати змагань стануть відомі наприкінці дня. Тож ще є час повболівати за наших спортсменів.