24 сесія районної ради: призначено головного лікаря КЗ ШРЦПММСД та визначено опорний навчальний заклад

  15 червня 2018 року в адмінбудівлі Шосткинської районної ради відбулося пленарне засідання сесії районної ради. Головував на сесії голова Віктор Долиняк.

  До порядку денного внесено 20 питань. З депутатськими запитами до керівництва району виступили депутати районної ради Олександр Мухоброд та Алла Ковальова. Піднімалися питання ремонту дороги та роботи лісогосподарських підприємств району.

  В зв’язку з численними зверненнями громадян про різке падіння закупівельних цін на молоко, а також для уникнення ще більшого зростання соціальної напруги, депутатами районної ради розглянуто та прийнято рішення про направлення звернення депутатів Шосткинської районної ради Сумської області до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо ситуації на ринку закупівлі молока у населення.

  На розгляд депутаів був представлений звіт заступника голови районної державної адміністрації Сергія Ільєнка щодо забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку Шосткинського району в частині розвитку інфраструктури. Під час доповіді він не тільки зупинився на питаннях розвитку інфраструктури, які вдалося вирішити в 2017 році та поділився планами на 2018 рік в частині розвитку об’єктів інфраструктури району.

  За результатами проведеного конкурсу на заняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я районною радою прийнято рішення про призначення на посаду головного лікаря       КЗ ШРЦПММСД Ольги Олександрівни Пурис. Віктор Долиняк привітав Ольгу Олександрівну з призначенням та напередодні Дня медичного працівника поздоровив з професійним святом.

  Бурхливе обговорення та суперечки викликало питання про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Шосткинського району на 2018 рік, особливо в питанні ремонту доріг. Після довгої дискусії було  прийнято відповідне рішення районної ради.

  Рішенням районної ради, на основі висновків комісії та у відповідності до законодавства України опорним навчальним закладом визначено «Воронізька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів імені П.О. Куліша Шосткинської районної ради Сумської області» і утворено його філію.

  На пленарному засіданні сесії районної ради прийнято відповідні рішення щодо затвердження технічних документацій із землеустрою та комунальних питань.